Citygame The Best Of Geocaching PLUS
The Best Of Geocaching PLUS            

The Best Of Geocaching PLUS
De leukste speurtocht van Nederland

The Best OF Geocaching PLUS is de leukste speurtocht van Nederland. Het spel is bedoeld voor bedrijven/teams/families die samen iets geweldigs willen beleven. Het spel is een prachtige combinatie van zoeken, puzzelen, samenwerken en lekker in de natuur zijn. Bovendien heeft spel ook nog een competitie-element.

The Best Of Geocaching PLUS

Na een korte uitleg gaan teams van ongeveer vijf personen de natuur in op zoek naar caches (schatten). Om die caches te kunnen vinden, moeten eerst aanwijzingen worden opgespoord en puzzels worden opgelost. Elke cache bevat een beloning voor elke deelnemer. De aanwijzingen worden echter niet alleen gebruikt om een cache te kunnen vinden. The Best Of Geocaching PLUS is ook een competitie. Het team met de hoogste score wint het spel.

Citygame The Best Of Geocaching PLUS

Bij The Best Of Geocaching PLUS gaat het niet om kracht en snelheid maar om slimheid en samenwerken. Dit uitdagende spel duur 2,5 uur. De opdrachten zijn pittig, leuk en afwisselend en vol met subtiele valkuilen. Met een GPS wandel je naar de verschillende locaties. De route is in totaal 3,5 tot 4 kilometer. Tijdens het spel leer je de natuur ook op geheel andere wijze kennen.

3 Caches

Bij The Best Of Geocaching PLUS gaan de teams op zoek naar 3 verschillende caches.

Single: Een 'traditional'. Een eenvoudige cache als introductie voor het echte werk.

The fallen giant: Een zogenaamde multi-cache waarbij het vooral draait om het vinden van ingenieus verstopte aanwijzingen. En dat is niet altijd even eenvoudig.

Riddles of the forest: Riddles of the forest is een mystery cache. Deze schat kan alleen gevonden worden na het oplossen van een aantal uitdagende en grappige puzzels.

Citygame The Best Of Geocaching PLUS

9 Bonusopdrachten

Om de eindscore te kunnen bepalen kunnen de teams ook punten scoren door bonusopdrachten uit te voeren. Negen in totaal. De bonusopdrachten lijken niet al te lastig van opzet. Maar niets is wat het lijkt. Het vinden van de opdrachten is soms al een klus op zich. Door deze bonusopdrachten krijgt The Best Of Geocaching PLUS een extra dimensie.

1 Finale

Na afloop van het spel volgt een uitleg van de opdrachten en de valkuilen waarin de deelnemers konden tuimelen. The Best Of Geocaching PLUS zit namelijk vol met dubbele bodems. En daarna volgt het moment waarop iedereen op heeft gewacht: de winnaars worden bekend gemaakt en gehuldigd.

Citygame The Best Of Geocaching PLUS
Kenmerken

origineel, leuk en inventief
competitie (met een winnaar)
incl. prijzen
tot 120 personen
in de natuur
begeleid (op locatie)


Citygame The Best Of Geocaching PLUS

Locaties

We organiseren The Best Of Geocaching PLUS in:

- Utrecht (Amelisweerd)
- Apeldoorn ('t Leesten)
- Hilversum/Baarn (De Vuursche)
- Kaatsheuvel (Loonsche en Drunense duinen)
- Rotterdam/Bleiswijk (Bleiswijkse zoom)
- Wageningen (Oostereng)

Tijdsduur

ca. 2.5 uur  (3 uur incl. uitleg en prijsuitreiking)

Citygame The Best Of Geocaching PLUS

Prijzen

€ 29,50 per persoon

We hebben geen minimum aantal deelnemers. Wel rekenen we een minimum bedrag. Voor The Best of Geocaching is dat 425 euro. Alle bedragen zijn excl. BTW. Voor privé-personen (families e.d.) zijn de bedragen echter incl. BTW.

Inclusief

- begeleiding
- gebruik GPS-ontvangers
- schatten
- prijzen winnaars
- frisdrank en koek tijdens pauzeInformatie / Reserveren

Wil je The Best Of Geocaching PLUS gaan spelen of wil je meer informatie over The Best Of Geocaching PLUS, stuur dan een mailtje naar info@jati.nl of bel naar 06-1240-1550.

Citygame The Best Of Geocaching PLUS
 

  JaTi voor Citygames, citygames en outdoorgames     
    webdesign door walla walla  
JaTi - events - e-mail: info@jati.nl - telefoon: 06-1240-1550    -   Vermeld op:    
1001activiteiten.nl - Citygame en pesoneelsuitje
<!--Begin Walla Walla webdesign pagina voor oude browsers--> <font face="arial,helvetica" color="#000066" size="5"> Dit is de website van The Best Of Geocaching PLUS <p> The Best Of Geocaching PLUS is de leukste outdoorgame van Nederland. In Utrecht (Amelisweerd) - Apeldoorn ('t Leesten) - Kaatsheuvel/Waalwijk (Loonsche en Drunense duinen) - Rotterdam/Bleiswijk (Bleiswijkse zoom) - Wageningen (Oostereng) - Hilversum/Baarn (De Vuursche) <p> Trefwoorden: The Best Of Geocaching PLUS jati, gps, Citygame, Citygames, familiefeest, vrijgezellenfeestjes, familiefeesten, personeelsuitje, personeelsuitjes, personeelsfeest, groepsuitje, groepsuitjes, personeelsfeesten, kinderfeestje, kinderfeestjes, verjaardagsfeestje, verjaardagsfeestjes, verhuur Utrecht (Amelisweerd) - Apeldoorn ('t Leesten) - Kaatsheuvel/Waalwijk (Loonsche en Drunense duinen) - Rotterdam/Bleiswijk (Bleiswijkse zoom) - Wageningen (Oostereng) - Hilversum/Baarn (De Vuursche)